Guangzhou Jin Lun Electric Equipment Co.,Ltd

19 van de Professionele Warmtepompjaar Fabrikant!

 

Huis
Producten
Ongeveer ons
Fabrieksreis
Kwaliteitscontrole
Contacteer ons
Vraag een offerte aan
Thuis

Guangzhou Jin Lun Electric Equipment Co.,Ltd Kwaliteitscontrole

Gouden leverancier, recived ik een lucht bronwarmtepomp vorige week, kijkt Lt. groot, zijn zij zeer goede kwaliteit, zullen wij meer orde volgende tijd verhogen! Dank u!

—— Pablo Picek

De goederen kwamen vandaag de warmtepomp zijn van goede kwaliteit aan, is het makkelijk te gebruiken, is het het verwarmen effect goed, en de dienst is ook goed Dank!

—— Bernard Mclean

Ik ontving pomp en installeerde reeds. Het werkt goed)) nu is -1 op de straat en ik heb binnenkant +26))

—— Mikhail

Ik ben online Chatten Nu
Profiel QC

 

Onthaal aan Elektrisch het Materiaalco. van Guangzhou Jin Lun, Ltd

 

19 van de Professionele Warmtepompjaar Fabrikant!

 

Gevestigd in 2001 door Dr. Hong QinHui, Guangzhou Jin Lun Elektrische EquipmentCo., is Ltd het technische ontwikkelen zich & een productenfabrikant die meer dan dozijn van reeks producten hebben ontwikkeld. De producten omvatten lucht bronwarmtepomp, grond bronwarmtepomp, constante temperatuur en ontvochtigingspoolwarmtepomp, water bronwarmtepomp, geothermische warmtepomp, de airconditioner van de ijsopslag, en afvalwaterenergie gerecycleerde warmtepomp enz. Tilll nu ons bedrijf 85 gemeenschappelijke productoctrooien en 5 uitvindersoctrooien en 1 octrooi van internationale uitvinders en één of andere andere octrooientechnologie heeft bezeten ook wij met een ot van titels, zoals National High-tech Company, Privé Wetenschap & Technologiebedrijf in guang-Zhou en Contracten Good Commitment Company in de Provincie van Guangdong zijn toegekend.

 

om aan de behoefte aan onze globale ontwikkelingsstrategie, in het jaar van 2008 te voldoen, heeft het Samenkomende (R) heatpump bedrijf een industrieel centrum van de tuinstijl met 20000 vierkante meter geconstrueerd. Onze fabriek heeft nu met een reeks van gemoderniseerde alle-Doorstane Milieusimulator voor experiment en een CNC module ontwikkeld centrum uitgerust, een module die inspuiten machine & enz. Al deze geavanceerd materiaal hebben zeer lift omhoog de snelheid in het omzetten van een diagram in een echt product. Zoals voor onze fabriek is benoemd als experimentele basissen voor een lo van academici en instituten, moeten wij meer sociale verantwoordelijkheden uitvoeren dan voordien.

 

Guangzhou Jin Lun Electric Equipment Co.,Ltd kwaliteitscontrole 0

 

De workshop toont

 

Guangzhou Jin Lun Electric Equipment Co.,Ltd kwaliteitscontrole 1

 

Ons Bureau

 

Guangzhou Jin Lun Electric Equipment Co.,Ltd kwaliteitscontrole 2

 

Ons Kwaliteitsbeheersysteem

 

1. Het naleven ISO-norm. Verzekerde kwaliteit.

 

2. Volledige Inspectie voor elke eenheid voordien uit fabriek, die watersysteem en elektriciteit opsporing en testen behandelen, die het product van 100% verzekeren net vóór verzending.

 

3. Strikte kwaliteitscontrole tijdens productie. Wij hebben vloeibare zeepopsporing, halogeenopsporing, elektroopsporing en water-doorwekende opsporing tijdens productie om gaslekkage en elektroproblemen te vermijden.

 

4. Volledige inspectie op grotere delen zoals compressoren, condensatoren, evaporatoren, uitbreidingskleppen, stroomschakelaars, de inspectie van de controlemechanismenetc… Selectie voor stukken zoals sensoren, drukschakelaars etc….

 

5. Goed gebruikt de controle op het lawaai door stod katoen voor omhulselplaten en zachte rubbervoeten voor drijvende compressoren te gebruiken, enkele modellen de schilden van de compressorisolatie.

 

6. Goed geïsoleerd met geïsoleerd katoen voor elke pijp en delen, omvat compressor, leiden de drogere filter en elk door buizen.

 

7. Wij hebben TUV en SGS inspecties overgegaan. Wij hebben Ce, RoHs, CEI, CCC, CITIZENS BANDcertificaten voor het grootste deel van onze producten. Sommige van onze producten hebben en14511-test, en14825-test.

 

Guangzhou Jin Lun Electric Equipment Co.,Ltd kwaliteitscontrole 3

 

Guangzhou Jin Lun Electric Equipment Co.,Ltd kwaliteitscontrole 4

Certificaten
 • China Guangzhou Jin Lun Electric Equipment Co.,Ltd certificaten

  Standaard:ISO

  Aantal:049

 • China Guangzhou Jin Lun Electric Equipment Co.,Ltd certificaten

  Standaard:CE EMC

  Aantal:0O170331.GJE0O51

 • China Guangzhou Jin Lun Electric Equipment Co.,Ltd certificaten

  Standaard:CE EMC

  Aantal:0O170331.GJE0O54

 • China Guangzhou Jin Lun Electric Equipment Co.,Ltd certificaten

  Standaard:ISO9001

  Aantal:680150

 • China Guangzhou Jin Lun Electric Equipment Co.,Ltd certificaten

  Standaard:Patent

  Aantal:2027313

 • China Guangzhou Jin Lun Electric Equipment Co.,Ltd certificaten

  Standaard:Patent

  Aantal:1435298

Contactgegevens
Guangzhou Jin Lun Electric Equipment Co.,Ltd

Contactpersoon: Ms. Alinna

Tel.: +86 13922152741

Fax: 86-20

Direct Stuur uw aanvraag naar ons (0 / 3000)